Klachten

Klachten

Op deze pagina vertellen we u graag meer over met welke klachten wij u kunnen helpen. Bij proMotus fysiotherapie hebben onze gediplomeerde fysiotherapeuten jarenlange ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten bij patiënten van alle leeftijden. Bij ons staan onze patiënten centraal en leveren wij persoonlijk maatwerk, afgestemd op uw klachten, wensen en dagelijkse activiteiten.

Binnen onze fysiotherapie praktijken in Roosendaal en Breda kunt u onder meer terecht voor de behandeling van acute en chronische klachten zoals:

Ook voor klachten die minder duidelijk aanwijsbaar zijn kunt u terecht bij onze praktijken in Roosendaal of Breda. De fysiotherapeut kijkt dan tijdens een intake gesprek naar uw klacht, leefstijl en dagelijkse activiteiten en doet eventueel aanvullend lichamelijk onderzoek.

Heeft u last van een acute blessure of chronische klachten en wilt u hier snel van afkomen? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak met een van onze fysiotherapeuten bij proMotus fysiotherapie in Roosendaal of Breda of neem telefonisch contact met ons op.