Locaties

Promotus Fysiotherapie locaties

Welkom bij Promotus fysiotherapie. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze praktijken. Onze Promotus fysiotherapie locaties in Roosendaal en Breda zijn centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Ook kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij beide Promotus fysiotherapie locaties. Op onze locaties zijn gediplomeerde fysiotherapeuten werkzaam die u een breed scala aan therapieën en behandelingen kunnen bieden.

Binnen onze multidisciplinaire praktijken werken we met een klein team van fysiotherapeuten en verlenen we zorg op maat. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van patiënten van alle leeftijden en uiteenlopende klachten. Op beide Promotus fysiotherapie locaties zijn een behandelkamer en een ruime oefenzaal met moderne apparatuur aanwezig, waardoor we u gericht kunnen behandelen en zelfs kunnen helpen met personal training en small group training.

Zo bieden we onder meer manuele therapie, sport therapie en begeleiding, psychosomatische fysiotherapie, medical taping, dry needling en hebben we de mogelijkheid om een echografie te maken. Promotus fysiotherapie heeft contracten en afspraken met zo goed als alle zorgverzekeraars in Nederland. In vrijwel alle gevallen worden de behandelingen volledig vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering wanneer dit vereist is voor uw herstel.

Heeft u last van een acute blessure of chronische klachten en wilt u hier snel van afkomen? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak met een van onze fysiotherapeuten bij Promotus fysiotherapie in Roosendaal of Breda of neem telefonisch contact met ons op.

promotus-logo-mobile-retina

Roosendaal

Promotus Fysiotherapie in Roosendaal is gevestigd aan de van Beethovenlaan 6 in Roosendaal, in het pand van Anytime Fitness.
promotus-logo-mobile-retina

Breda

Promotus Fysiotherapie in Breda is gevestigd aan het Spinveld 49B in Breda.