Aline

Fysiotherapeut Aline

Als jonge fysiotherapeute kreeg Aline de kans om op verschillende werkplekken ervaring op te doen. Iedere werkplek heeft haar in contact gehad met diverse doelgroepen, culturen en lichamelijke klachten. Deze werkervaring heeft ze meegenomen om haar eigen visie meer vorm te geven als zelfstandig fysiotherapeute bij proMotus Fysiotherapie.

Momenteel werkt Aline vooral met patiënten die last hebben van stress gerelateerde klachten en klachten aan de wervelkolom. Door haar motivatie om zich te willen blijven ontwikkelen heeft ze de afgelopen jaren ook een aantal mooie cursussen gevolgd om patiënten nog beter te kunnen helpen, zoals motivational interviewen, psychosomatiek, lichaamsgericht werken en fascia behandelingen.

“Graag geef ik tools aan patiënten om zelfredzaam te worden, tot mijn hulp overbodig is geworden”, dat is alleszins hoe ik, Aline, afgestudeerd in 2018 aan Avans Hogeschool in Breda, in het vak sta.

Aline hecht veel waarde aan een patiëntgerichte behandeling. Iedere patiënt is uniek en er is dus geen sprake van lopende band werk. Ook vindt ze het belangrijk dat de relatie tussen fysiotherapeut en patiënt open en eerlijk is. Menselijk contact staat voor haar centraal en is wat haar betreft de essentie om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Aline ziet ernaar uit om u te ontvangen bij proMotus Fysiotherapie om samen te kijken naar wat u nog heeft om zo goed mogelijk te kunnen herstellen.

"Ik heb een gereedschapskist vol met allerlei gereedschap. We gaan samen zoeken welk gereedschap het beste bij u past en als ik het niet heb, zoeken we samen naar iemand die het wel heeft. En in die tussentijd blijf ik mijn eigen kistje uitbreiden."